vineri, 29 martie, 2024

Reguli de dieta care pot fi incalcate din cand in cand

Distribuie:

Publicat:

Reguli de dieta care pot fi incalcate din cand in cand – Regulile in cursul dietlor sunt litera de lege, dar si legile pot fi incalcate din cand in cand. Iata care sunt regulile de dieta care pot fi incalcate, fara ca dieta in sine sa fie ratata si fara sa-ti pui silueta in pericol.

Este posibil sa slabesti si fara sa faci miscare! Evident este mult mai sanatos daca faci exercitii fizice, dar cu toate acestea, daca nu vrei, sau nu poti sa faci exercitii fizice, poti slabi si fara ele.

Cantareste-te doar o data pe saptamana. Nu este o regula batuta in cuie. Sfatul pleaca de la ideea ca o scadere eficienta in greutate este lenta, astfel ca daca te vei urca pe cantar, in fiecare zi, nu vei constata nimic spectaculos, dar daca tu te simti mai bine cantarindu-te in fiecare zi, nimic nu te opreste sa o faci.

Dulciurile sunt excluse in cursul dietelor. Aici este una din marile probleme ale dietelor. Absenta dulciurilor, mai ales daca ai o pasiune pentru ele, este un motiv de frustrare si stres in cursul unei diete. Daca respecti cota zilnica de calorii admisa de dieta, ceva dulce este permis. Evident este necesar sa alegi dulciuri cat mai sanatoase cu putinta – ciocolata neagra, dulciuri cu fructe sau cu putine grasimi, facute in casa.

Controlul cantitatilor nu este obligatoriu. Este mai important ce se afla in farfurie. Sunt o multime de legume care au sub 100 de calorii, la 100 de grame, astfel ca acestea pot fi mancate in portii XXL, fara iti afecteze dieta. Varza, salata verde, castravetii, morcovii, telina, rosiile, ciupercile, ardeii grasi nu au nevoie sa fie limitate cantitative.

Se spune ca micul dejun este fundamental necesar intr-o dieta. Corect. Dar exista persoane care nu pot manca dimineata. Micul dejun este o conditie a dietelor sanatoase, dar masa de dimineata poate fi adaptata la personalitatea si stilul fiecaruia. Daca nu poti manca dimineata este recomandat ca macar sa te hidratezi bine si sa bei un suc gros de legume si fructe proaspete. Cateva seminte sau cateva fructe uscate, pot compensa necesarul de fibre si glucide necesar in prima parte a zilei. Dar absenta micului dejun nu este o scuza pentru a manca haotic, pe parcursul zilei. Respecta strict dieta si, eventual, ia o gustare inainte de pranz pentru a tine, in echilibru, aportul nutritional. sursa: femeia.ro
S.D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img