vineri, 29 martie, 2024

Reguli pentru a avea un abdomen plat

Distribuie:

Publicat:

Andreea Sava a prezentat cateva reguli de aur pentru un abdomen plat.

“Puteti sa faceti mii de abdomene, mai ales daca sunteti femeie, va fi foarte complicat sa aveti nu abdomen frumos si fara grasime daca nu aveti grija ce si cum mancati. Am intalnit si exceptii, desigur, dar tocmai de asta se numesc exceptii: fiindca sunt rare. Si, oricum, e mai simplu sa aveti grija la dieta decat sa faceti mii de abdomene”, a scris Andreea Sava pe blogul sau.

5 reguli pentru un abdomen plat

1. Program de mese organizat

Este foarte important sa nu va infometati. Stiu ca poate parea paradoxal, dar daca mancati prea putin si cand nu trebuie veti depune fix acolo unde nu va doriti. Nu cred ca-si doreste cineva sa fie un schelet ambulant cu burta si celulita. De ce se intampla asta? Foarte simplu. Organismul are un sistem de autoaparare. Cand are nevoie de energie, o va lua de unde poate. Si, din pacate, va arde din masa musculara, fix cea care va da aspectul tonifiat.

De asemenea, atunci cand il veti hrani, se va apuca sa-si faca rezerve, tocmai fiindca se simte atacat. Si, ce sa vezi, va depune grasime. Pe fund, abdomen, sub forma de celulita.

Ideea este sa mananci si s-o faci cu cap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img