vineri, 29 martie, 2024

Remediu cu lamaie si rosie pentru atenuarea cearcanelor

Distribuie:

Publicat:

Cearcanele sunt usor de observat si de multe ori sunt puse pe seama noptilor pierdute si a oboselii acumulate. De cele mai multe ori, insa, adevarul este cu totul altul, cearcanele tradand una sau mai multe afectiuni sau sensibilitati ascunse. De fapt, cearcanele apar in urma aceluiasi mecanism care produce contuziile: oxidarea hemoglobinei.

Daca doriti sa scapati de cearcanele intunecate sau de pungile de sub ochi, beti multa apa si incercati sa dormiti pe spate. In plus, incercati acest remediu natural simplu, dar extrem de eficient.

Ingrediente:
1/2 lamaie
1/2 rosie

Stoarceti rosia si lamaia si amestecati bine sucul. Curatati mai intai fata, apoi aplicati amestecul sub ochi, fara a freca zona. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute si apoi se clateste. La final, se aplica o crema hidratanta.

De asemenea, tineti cont de cateva reguli de baza, cum ar fi: beti cel putin 8 pahare de apa zilnic, dormiti minimum 8 ore, reduceti consumul de alimente sau suplimente care contin vitamina A, deoarece acestea pot cauza o hipersensibilitate a vaselor de sange, si folositi creme pe baza de ulei de migdale si niacinamida, un derivat al vitaminei B3, care are rol de iluminare a pielii si are proprietati antiinflamatorii, ceea ce o transforma intr-un tratament ideal contra ochilor umflati si a cearcanelor pronuntate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img