News Flash:

Retea Zilei:Muschi de porc la cuptor

5 Iunie 2015
932 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7607 RON (+0.0043)
USD: 4.1939 RON (+0.0058)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr cotlet de porc
1 pahar cu vin alb
coaja de la o lamaie
4 catei de usturoi
rozmarin
2 frunze de dafin
1/2 lingurita boia iute
1/2 pahar cu apa
sare
50 ml ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Intr-un bol adauga rozmarinul tocat, usturoiul pisat si boiaua. Amesteca-le impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei. Spala muschiul bine, scurge-l de surplusul de apa si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust. Lasa-l sa stea 5 minute pentru a-si lua sare apoi adauga peste accesta mixul de condimente preparat anterior. Pune carnea intr-un castron, acopera-l cu folie alimentara si lasa-l la frigider peste noapte.

Intr-o tava adauga restul de ulei si jumatate de pahar cu apa. Adauga muschiul de porc impreuna cu zeama pe care si-a lasat-o si coace-l timp de 30 de minute. Toarna apoi peste friptura un pahar de vin si mai lasa-l la cuptor 5-10 minute sau pana cand este bine patruns.
Scoate-l pe un platou si adauga si sosul din tava. Lasa-l sa se "odihneasca" 5 minute inainte de a-l taia.

Muschiul de porc cu rozmarin poate fi servit cu garinitura de legume la gratar sau la abur sau chiar piure decartofi. Merge de minune si alaturi de salate de sezon.

sursa: acasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 35 queries | Mysql time :0.047174 (s)