vineri, 19 aprilie, 2024

Retete care scade brusc grasimea din sange

Distribuie:

Publicat:

Incearca si tu aceasta reteta care topeste grasimea foarte rapid si te vei simti mult mai bine!
Nivelul ridicat al grasimii din sange reprezinta o problema grava in zilele noastre. Tot mai multe persoane se plang de probleme din pricina colesterolului, dar si de obezitate. Riscurile sunt foarte mari si de aceea este indicat sa urmezi un tratament corespunzator pentru a te ajuta in cazul in care ai aceste afectiuni.

Tratamentele naturiste dau de foarte multe ori rezultate nemaipomenite, asa ca le poti incerca cu incredere. Desigur, este recomandat sa ceri parerea medicului inainte de a incepe o astfel de cura. Cu aceasta reteta simpla vei reusi sa topesti rapid grasimea din sange si nu numai!

Sapte leacuri 100% naturale pentru curatarea vaselor de sange de grasimi

Ai nevoie de doar doua ingrediente simple: smochine uscate si otet de mere. Remediul se prepara seara si dimineata. Se iau trei smochine uscate si se curata usor de coaja. Se pun apoi intr-un vas curat in care s-au turnat inainte 300 de ml de otet de mere. Se lasa in sticla peste noapte si dimineata se mananca smochinele. Otetul se pastreaza si se repeta procedura in fiecare zi. In a 8 a zi, se schimba otetul si se foloseste in acelasi mod, pentru inca 7 zile.

Dupa ce consumi acest remediu timp de o luna de zile te vei simti mult mai bine si, daca vei face o serie de analize, vei constata ca a scazut dramatic colesterolul. In plus, daca faci multa miscare si ai o alimentatie adecvata, vei slabi cateva kilograme bune pe parcursul a 30 de zile. Nu uita ca pe timpul acestui tratament trebuie sa eviti consumul de grasimi, mancaruri procesate si bauturi carbogazoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img