vineri, 19 aprilie, 2024

Revolta la RAFAILA.Primăria a fost blocată preț de mai multe ore

Distribuie:

Publicat:

Oamenii au protestat față de alegerea viceprimarului solicitând schimbarea acestuia. Abia intervenția jandarmilor, protestatarii s-au calmat.

60 de persoane cu bâte în mâini, au blocat intrarea în primăria Rafaila solicitându- le autorităților schimbarea actualului viceprimarEdilul Costică Fânariu susține că oamenii ar fi fost instigați de fostul viceprimar, care a candidat si pentru functia de primar al comunei, dar a pierdut alegerile din 5 iunie. Angajații primăriei Rafaila au sunat la 112 și au solicitat intervenția forțelor de ordine. Activitatea în instituție a fost blicată pentru aproximativ trei ore, timp în care nimeni nu a avut voie să intre ori să iasă din primărie.

Consiliul Local Rafaila a ales noul viceprimar, prin vot secret. Prefectul județului Vaslui, Daniel Olteanu a declarat pentru Europa fm că abia după intervenția jandarmilor ordinea în zona a fost restabilită. Săteni susțin însă că nu vor renunța la proteste.

Constantin Fânariu a câştigat, la alegerile din iunie, cel de-al treilea mandat în funcţia de primar al comunei Rafaila. Fost membru PNL, el a trecut la PSD potrivit Ordonanţei 55/2014

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img