vineri, 19 aprilie, 2024

#REZIST SI IN SUEDIA ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O tânăra din Barlad s-a alăturat si ea ” ragaliilor” care protestează in țara! Plecată din România aceasta a ieșit in strada in orașul Stockholm din Suedia!                                                                             

 Tania Cepoi  a ales sa plece în Suedia în 2010 , acolo construindu-si o frumoasa cariera muzicală. Pe 26 Ianuarie aceasta a participat la preselecțiile pentru Eurovision si se pregătește sa își lanseze primul album pe care il va lansa in cel mai scurt timp.                                                                                 

 Tania Cepoi
(27 ani) s-a lansat pe scena Teatrului “Fani Tardini” Galaţi” ca actriţă, a ajuns cântăreaţă de succes în Suedia. Tânăra actriţă Tania Cepoi a reuşit să se lanseze în muzică într-un moment în care drumul său părea să fie cu totul altul. După ani în care a abandonat muzica în favoarea teatrului a revenit la prima dragoste şi a reuşit să pătrundă cu succes pe piaţa muzicală nordica. A absolvit Şcoala de Muzică şi Arte Plastice “N. N. Tonitza” Bârlad. A intenţionat să urmeze Liceul de artă din Piatra Neamţ, profil Canto, unde era elev şi fratele ei. S-a răzgândit în ultimul moment şi s-a înscris la Liceul Pedagogic “Al. Vlahuţă” din Bârlad, profil Actorie. Lumea Thaliei a cucerit-o şi a decis să facă din actorie o carieră. A urmat Facultatea de teatru “George Enescu” Iaşi şi a abandonat total muzica.    

 Deși se afla in țara in care cetățenii se afla pe primul loc la capitolul fericire, Tania Cepoi nu a uitat de România si de tristetea semenilor ei. S-a alăturat si ea celor care au ieșit in strada pentru a-si declara nemulțumirea. Alături de o mana de oameni inimoșii aceasta poate fi văzută ( seara de seara) in fata Ambasadei României din Stockholm.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img