joi, 28 martie, 2024

Robert Turcescu: “Flerul imi spune insa ca urmeaza sa se intimple ceva. Ceva care ne va scoate pe toti din amortire”

Distribuie:

Publicat:

Robert Turcescu se plange, pe contul sau de Facebook, de “masinaria de vot PSD-ALDE-UDMR”, spunand ca se simte neputincios in fata ei. Turcescu mai crede ca, daca era ceva de facut, ar fi trebuit sa fie anul trecut, la vot. Dar traieste cu speranta ca, foarte curand, se va intampla ceva, care va scoate romanii din amortire.

“Se fac 12 ore de cind stau pe scaunul din Camera Deputatilor. Mana merge automat pe butonul de vot: contra. S-ar zice ca votam o lege importanta. Si, de fapt, chiar e importanta, dar asa cum se intimpla lucrurile acum nu e decit o mascarada. Mimam un joc parlamentar. Ne prefacem ca traim in democratie si ca avem un Parlament functional. De fapt, e doar o majoritate parlamentara zdrobitoare care face ce vrea, cum vrea, cind vrea. Ma suna sora-mea sa ma intrebe ce se poate face, ce e de facut.

“Nimic, ii spun. Era de facut anul trecut, cam pe vremea asta, la urne, la vot”. Bunul meu prieten Oscar e si el ingrijorat. El vrea revolutie si oameni in strada. Poate are dreptate. Dar am vazut ca si cu 600.000 in strada nu s-au speriat si au mers inainte. Profesorul Stefan Vlaston imi reproseaza ca n-am iesit azi la microfon sa le trag citeva smetii. Le-am tot tras in lunile din urma. M-am racorit, poate s-au mai racorit si altii, dar ce folos? Masinaria de vot PSD-ALDE-UDMR merge inainte. Si iar ma gindesc la decembrie 2016. Zece procente in plus daca erau in dreptul partidelor anti-PSD, ce bine ar fi fost! Dar procentele nu sint…
Ce e de facut? Nu cred ca mare lucru. Opozitia e slaba, strada e anemica, vin sarbatorile. Flerul imi spune insa ca urmeaza sa se intimple ceva. Ceva care ne va scoate pe toti din amortire. Si, probabil, va fi foarte curind!", scrie Turcescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img