joi, 25 aprilie, 2024

Roman arestat in cazul crimei din Dublin. Are 38 de ani si nu a recunoscut fapta

Distribuie:

Publicat:

Un barbat a aparut in fata curtii din districtul Tallaght, Dublin, fiind acuzat de uciderea lui Ioan Artene Bob (foto) un roman de 49 de ani, vineri, 13 aprilie. Feri Anghel, in varsta de 38 de ani, fara o adresa fixa, a aparut in fata Tribunalului Districtual Tallaght in aceasta dimineata, 20 aprilie, acuzat de crima.

Cel acuzat nu si-a recunoscut fapta si a cerut eliberarea pe cautiune, potrivit politiei. Din cauza ca se confrunta cu o acuzatie de crima, cautiunea poate fi solicitata numai la Inalta Curte, scrie Irish Examiner. In varsta de 38 de ani, cel acuzat era imbracata intr-un hanorac negru si pantaloni de trening, nu a vorbit in timpul audierii si a avut un interpret roman.

Exclusiv! Moarte misterioasa la Iasi! Un barbat a fost taiat si aruncat intr-o curte – UPDATE/FOTO,VIDEO

El va fi in arest preventiv pana saptamana viitoare.

Romanul ucis, in varsta de 49 de ani, nu a avut niciodata probleme cu legea in Irlanda. El a fost ranit grav si a fost gasit in Parcul Sean Walsh, Tallaght, vineri, 13 aprilie, cu putin timp inainte de ora 8 dimineata. Bob a fost dus la Spitalul Tallaght, dar a murit in aceeasi seara. Porivit unei expertize medico-legale, victima a fost batuta pana la moarte, suferind mai multe rani interne. Bob se afla in Irlanda de trei ani unde lucra in constructii, avea un partener si un fiu in varsta de opt ani in Romania. Ultima data el a fost vazut in nordul orasului, joi, 12 aprilie, la ora 20:30. Bob are o sora in Dublin si a locuit anterior cu ea in oras, dar s-a mutat recent de acasa.

Sursa: ziarulromanesc.net/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img