vineri, 26 aprilie, 2024

S-a aflat! Ce salariu avea Narcis Neaga ca director la CNAIR

Distribuie:

Publicat:

Narcis Neaga, care a demisionat marți de la conducerea Companiei de Drumuri, a avut anul trecut venituri la care unii români doar visează.

Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul CNAIR în iunie 2019, Narcis Neaga a menţionat la venituri realizate în 2018, suma de 179.000 de lei ca salariu de director general CNAIR, scrie digi24.ro.

El a fost renumit în funcţie în mai 2018, astfel că veniturile sunt aferente celor opt luni cât a fost la conducerea companiei.

În plus, Narcis Neaga a mai câştigat 16.190 de lei pentru funcţia de consilier al ministrului Transporturilor, 40.575 de lei ca membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București și 4.584 de lei ca membru în Consiliul de Administrație al CNAIR.

Narcis Neaga a anunțat marți că demisionează din funcție, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea sa.

Narcis Neaga are trei dosare penale fiind acuzat de neglijenţă în serviciu. Unul dintre ele a avut legătură cu autostrada Sebeş-Turda. O bucată din şoseaua de mare viteză a fost demolată în 2015 pentru că au fost folosite materiale proaste, iar fundaţia a cedat.

Directorul de la drumuri s-a luptat şi cu animalele de pe autostrăzi. Urşi, castori sau lilieci care au întârziat construcţia de autostrăzi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img