joi, 28 martie, 2024

S-a sinucis in direct pe internet, la numai 12 ani! Imaginile au fost vazute de toata lumea! Ce marturie cutremuratoare a facut chiar inainte de gestul socant

Distribuie:

Publicat:

O fata de 12 ani din SUA s-a sinucis live pe internet, iar inregistrarea s-a viralizat. Politistii spun ca nu au cum sa lupte impotriva raspandirii imaginilor. 

Katelyn Nicole Davis, din Cedartown, Georgia, a marturisit in direct pe internet ca a fost abuzata sexual de un membru de-al familiei. Apoi a continuat sa filmeze in timp ce s-a spanzurat.

Imaginile s-au viralizat rapid, inclusiv pe Facebook, iar politistii spun ca nu pot sa faca nimic ca sa opreasca raspandirea acestora. Reteaua de socializare a sters toate imaginile cu acest cumplit incident sau link-urile catre acestea, care au aparut, si a anuntat ca va continua sa faca asta.

Citeste si: O femeie disparuta dintr-o comuna din Vaslui, gasita moarta pe malul marii

Politistii s-au grabit sa ajunga de urgenta la fata care s-a spanzurat chiar in curtea casei in care locuia, insa nu au mai putut face nimic pentru adolescenta. Aceasta a fost declarata moarta pe loc.

Cazul este inca investigat de politia din SUA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img