joi, 25 aprilie, 2024

S-A TERMINAT! Gabriela Cristea a parasit platoul emisiunii ‘Te iubesc de nu te vezi’. Detalii PICANTE de ultim moment

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea, enervata la culme de comportamentul a doi concurenti din cadrul emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'', a parasit platoul pentru a se calma. Prezentatoarea de televiziune i-a avertizat ca ii da afara daca nu se potolesc.

Petru si Maria sunt doi concurenti ai emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'' care au incercat sa isi rezolve lucrurile in cadrul unei editii anterioare. Neputand solutiona conflictul, Maria a venit pentru a doua oara in emisiune cu hainele barbatului, informeaza spynews.ro.

''Am fost saptamana trecuta, am venit sa lamurim situatia, m-am hotarat sa vin sa ii aduc bagajele, i-am adus tot ce avea la mine, si perna cu care a venit de acasa. O fi bolnav si cu capul, ce stiu eu." a relatat Maria.

"La ea se vede mai bine cine nu ia medicamente. Deja mi se pare prea mult, vrea sa vina si a doua oara la Tv. Ati spus ca ne aparati." a intervenit idignat Petru, din platoul emisiunii.

Gabriela Cristea, enervata de comportamentul concurentilor, a parasit platoul emisiunii.

"Va dau afara, daca nu va opriti. Nu sunt avocat ca sa va apar si nu pot eu sa va controlez vietile. Andrei, producatorul, s-a dus sa o calmeze, pe el l-a chemat cineva la poarta. Nu crezi ca ar trebui sa te duci tu sa isi rezolvi problema? Nu te certa cu mine si nu imi spune cum sa fac emisiunea. Sincer chiar m-a suparat aceasta afirmatie" i-a spus Gabriela Cristea lui Petru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img