vineri, 19 aprilie, 2024

S.T.P.F. Vaslui, campioana la Cupa “Porto-Franco”-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Vaslui au reusit sa castige locul I la oina din cadrul Cupei “Porto Franco”(oina si mini fotbal)- editia a II-a. Concursul s-a desfasurat in perioada 10-13 septembrie, la Galati, organizatorii fiind I.P.A.Regiunea 2 galati si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Galati.

In cadrul acestei competitii au participat echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din judetele Vaslui, Giurgiu, Braila, Tulcea, Botosani, Buzau, Vrancea, Neamt, Constanta, o echipa de politisti de frontiera din Republica Moldova, precum si alte echipe ale structurilor de ordine publica din judetul Galati.
La finalul concursului,echipa S.T.P.F. Vaslui formata din Cotae Claudiu, Orzan Florin, Burcus Lucian, Manea George, Mistreanu Alin, Gheorghiu Paul, Rotaru Daniel, Rotaru Valentin, Horeic Adrian, Munteanu Manuel, Stoian Ionut, Raveia Gabi, Tonigaru Razvan, impreuna cu conducatorul locului vasluian, cunoscutul sahist husean Ursan Marius, au reusit sa se claseze pe locul I la oina, care, incepand cu anul 2014, a fost declarat Sport National.

De reamintit este faptul ca politistii de frontiera vasluieni au fost coordonati de profesorul Sergiu Frangulea din Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img