vineri, 29 martie, 2024

Sa mancam sanatos in post: Salata de spanac si pomelo

Distribuie:

Publicat:

Salata de spanac si pomelo este o optiune sanatoasa pentru masa de post. Este foarte buna la gust si foarte sanatoasa. Pentru preparare, aveti nevoie de:

– 100 g spanac crud

– 100 g salata verde

– 30-40 g pulpa pomelo

– 25 g pulpa portocala

– 3-4 ridichi

– 2-3 lingurite mix seminte (floarea soarelui, dovleac, in, susan)

– sare de Himalaya

– 2-3 linguri ulei de masline

– 3-4 linguri suc de portocale

Curatati coditele frunzelor de spanac, spalati frunzele in 2 ape si le stergeti foarte bine. Spalati frunzele de salata si le stergeti cu hartie absorbanta de bucatarie. Curatati pomelo si portocala, indepartati cojita alba care imbraca fiecare felie, apoi le taiati in cubulete potrivite. Spalati ridichile, le stergeti bine si le taiati in felii foarte subtiri.

Intr-un bol de salata, puneti frunzele de spanac. Adaugati frunzele de salata rupte cu mana in bucati potrivite, feliile de ridiche, cuburile de pomelo si portocala si semintele.

Amestecati pana la omogenizare. Intr-un vas mic, emulsionati sucul de portocala si uleiul de masline. Adaugati sare dupa gust in sosul obtinut si il turnati in bolul cu salata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img