joi, 28 martie, 2024

Salarii in avans pentru bugetari inainte de minivacanta de Sfanta Maria

Distribuie:

Publicat:

Bugetarii din institutiile care trebuiau sa primeasca salariile saptamana viitoare vor primi banii in avans, inainte de minivacanta de Sfanta Maria, potrivit unui ordin la ministrului Finantelor, Ionut Misa, publicat miercuri in Monitorul Oficial. Angajatii din 20 de institutii publice vor incasa lefurile pana la finalul acestei saptamani.
Astfel, potrivit ordinului de ministru, angajatii din ministerele Afacerilor Externe, Dezvoltarii Regionale, Apararii, Internelor, Muncii, Tineretului, Educatiei, Sanatii, Culturii, Cercetarii si Romanilor de Pretutindeni, alaturi de angajatii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), ai Academiei Romane, ANSVSA si cei ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate vor primi salariile aferente lunii iulie pe 10, respectiv 11 august, cu cateva zile inainte de minivacanta de Sfanta Maria.
De asemenea, pe lista publicata in Monitorul Oficial sunt si angajatii a patru servicii speciale care vor incasa salariile mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP si STS.
Toti acestia angajati ar fi trebuit sa isi primeasca salariile in 15 august.
Autoritatile locale nu inta in acest ordin al ministrului Finantelor pentru ca acestea isi stabilesc modul de acordare a salariilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img