marți, 23 aprilie, 2024

SALARIU MIC, SUPARARE MARE PENTRU UN FUNCTIONAR PUBLIC BARLADEAN

Distribuie:

Publicat:

Pentru nimeni nu mai este un secret ca mare parte dintre noi au parte de salarii mici. Unii dau vina pe zona geografica in care ne desfasuram activitatea, altii pe faptul ca la noi “ nu merge nimic” iar o parte dintre noi am preferat  sa ne schimbam locul de munca din cauza nemultumirii financiare.                                                                         

O postare publicata in mediul online a ridicat niste semne de intrebare. Bibliotecarul Geta Modiga , custodele Centrului  “ Mihai Eminescu “ din Barlad  s-a gandit sa isi exprime nemultumirea financiara chiar pe pagina oficiala a institutiei.  Aceasta scrie : “ dragi prieteni ai Centrului Mihai Eminescu Barlad

Multe persoane din municipiul nostru si din tara, care au participat la nenumaratele manifestari culturale pe care le-am initiat in aceasta institutie sau au vizitat-o,  m-au intrebat direct, ce remuneratie am.

Poftiti DOVADA, in vederea asigurarii transparentei legale.

Eu sunt bibliotecara- custodele Centrului Mihai Eminescu de la inaugurarea acestuia, 15 ianuarie 2011, de pe pozitia 4 din tabel, cu un salariul BRUT de 1553 lei, cu o vechime de 20 de ani in campul muncii, studii superioare si cursuri de perfectionare in domeniul biblioteconomiei. Daca o sa va uitati cu atentie, veti observa ca salariul meu este EXACT cat al ingrijitorului(femeia de serviciu) si mai mic decat al manuitorului de carte- cerinta postului  studii medii. Centrul Mihai Eminescu este o sectie a Bibliotecii Municipale Stroe S. Belloescu- serviciu subordonat Primariei si Consiliului Local Barlad.  Sursa salarizarii: www.primariabarlad.ro – aplicatia Informatii servicii” a scris pe pagina oficiala Geta Modiga.                                    

Apreciem munca dumneaei dar parca aceste cuvinte ar fi trebuit sa fie citite pe profilul personal, iar daca aceste nemultumiri sunt atat de mari exista si varianta oferita de piata muncii, aceea de a-ti gasi un alt job. Sa nu uitam ca pana la aceasta modificare a grilei de salarizare medicii rezidenti ridicau suma de 1400-1500 de lei , aici vorbind de garzi sau de program de 12 ore, nu de 8.                                              

Nu suntem noi in masura sa cuantificam munca prestata de doctori  sau de un bibliotecar, dar daca salariul este mic si nu te descurci sau munca ta nu este pretuita atunci gasirea unui alt serviciu nu ar fi o problema.                                              

Programul institutiei de cultura este de luni pana vineri de la 8-16 iar sambata si duminica de la 9-13. Lunea este zi libera.                                                                                                                            

Trebuie sa mai spunem ca aceasta suparare impartasita online a fost publicata vineri, 13 Octombrie, la ora 12:41 in timpul orelor de program.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img