vineri, 29 martie, 2024

Sandu Iacob a ajuns la un acord cu HC Dobrogea Sud Constanta

Distribuie:

Publicat:

Dupa mai bine de patru ani, Sandu Iacob paraseste HC Vaslui, pentru o oferta mai tentanta la HC Dobrogea Sud Constanta, unde are posibilitatea de a fi principal si in competitiile europene.

In cursul zilei de astazi va fi parafata intelegerea, urmand sa fie oficializata, printr-o conferinta de presa.
In aceste conditii, oficialii gruparii vasluiene incearca sa aduca un nou antrenor principal in zilele urmatoare, astfel incat sa pregateasca foarte bine partea a doua din turul campionatului.

Plecarea tehnicianul de 40 de ani vine intr-un moment delicat pentru echipa vasluiana, care ocupa locul 10, cu 9 puncte, dupa primele 8 etape.

Sandu Iacob a ajuns la Vaslui din postura de jucator, fiind artizanul readucerii handbalului vasluian in Liga Nationala, unde a mai imbracat pentru un sezon tricoul de handbalist, dupa care a preluat banca tehnica.

In primul sezon ca tehnician, tanarul antrenor a reusit sa mentina echipa in prima liga, dupa barajul nemeritat de la Brasov, iar in al doilea sezon a ”explodat”, reusind sa pozitioneze Vaslui pe locul 6 in sezonul regular, pentru ca dupa play-off sa incheie pe locul 8, rezultate ce i-au adus titlul de golgheter, prin Gabriel Bujor, si trofeul de cel mai bun antrenor, in opinia iubitorilor de handbal din Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img