marți, 19 martie, 2024

Sanziana Buruiana s-a maritat !A purtat o rochita albastra cu un decolteu ravasitor

Distribuie:

Publicat:

Sanziana Buruiana s-a prezentat astazi in fata Ofiterului Starii Civile de mana cu iubitul ei, Nicolae Zuluf. Blondina a imbracat o rochie extrem de decoltata.

Sanziana s-a casatorit astazi, in mare secret, cu fotbalistul Nicolae Zuluf cu care are o relatie de cativan ani. Blonda s-a trezit dis-de-dimineata ca sa se pregateasca pentru una din cele mai importante zile din viata ei. Ea si-a pregatit o tinuta extrem de eleganta, o rochita care i-a pus in evidenta bustul proeminent, dar care i-a ascuns si burtica de gravida.

La cununia civila au participat doar cateva persoane foarte apropiate.

“Sanziana si Zuluf s-au casatorit azi, iar la cununie au fost in jur de 10 persoane. A vrut sa faca in cerc restrans. La nunta vor face nebunie, sunt invitate sute de persoane. Pe 18 octombrie va fi ceremonia religioasa si petrecerea. Sanzi si Zuluf au spus din tot sufletul “Da”. Amandoi sunt nerabdatori sa vina pe lume primul lor bebelus. Rochita pe care a purtat-o la cununie i-a mascat burtica. A fost o rochita facuta asa cum si-a dorit-o ea”, sustin surse din anturajul Sanzianei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img