joi, 28 martie, 2024

Scafandrii au recuperat trupul barbatului care a plonjat cu masina in Lacul Ghioroc, din judetul Arad. Politistii merg pe ipoteza sinuciderii

Distribuie:

Publicat:

Trupul barbatului din judetul Arad care a plonjat cu autoturismul in Lacul Ghioroc, in noaptea de marti spre miercuri, a fost gasit de scafandri joi, la o adancime de 13 metri. Politistii criminalisti fac cercetari, insa deocamdata se merge pe ipoteza unei sinucideri.
Cei patru scafandri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad au cautat timp de cinci ore, miercuri, corpul soferului de 42 de ani care a plonjat cu masina in Lacul Ghioroc, fara rezultat. Dupa-amiaza, au oprit cautarile, pentru ca potrivit procedurilor scafandrii au un timp limitat in care pot sta in apa rece (lacul avand o temperatura de 3 grade Celsius) in decurs de 24 de ore. Joi dimineata, cautarile au fost reluate, victima fiind gasita.

”Trupul barbatului inecat a fost gasit la aproximativ cinci metri de unde a fost recuperat autoturismul si la o adancime de 13 metri”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca.

Politistii criminalisti s-au deplasat la fata locului pentru a examina cadavrul, iar in acest stadiu al anchetei se merge pe ipoteza unei sinucideri.

La marginea lacului s-au mai aflat rude ale victimei si apropiati. Unii dintre acestia au afirmat ca barbatul a spus, inainte de a pleca de acasa, ca vrea sa se sinucida. In noaptea respectiva, el s-ar fi certat cu sotia, conform unor apropiati.

Cadavrul va fi preluat de catre Serviciul Judetean de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei.

Echipaje de ajutor au fost mobilizate, in noaptea de marti spre mirecuri, pe malul Lacului Ghioroc, aflat la aproximativ 25 de kilometri de municipiul Arad, in care a plonjat un autoturism care a parasit partea carosabila.

Politistii din localitate au ajuns primii la locul incidentului si au reusit sa vada plafonul autoturismului, inainte ca acesta sa se scufunde.

Dupa patru ore, autoturismul a fost scos din apa de la o adancime de 15 metri, dar soferul nu a fost gasit, cautarile fiind continuate miercuri si joi.

Victima avea 42 de ani si era din satul invecinat Covasant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img