vineri, 29 martie, 2024

Scandal din cauza OUG pe amnistie si gratiere! Ingrid Mocanu ‘sterge pe jos’ cu liderul deputatilor ALDE: ‘Se crede iar Scufita Rosie a Romaniei’

Distribuie:

Publicat:

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, lansează un atac la adresa liderului deputaților ALDE, Varujan Vosganian, după ce acesta a anunțat că nu se discută adoptarea unei Ordonanțe de Urgență privind aministia și grațierea. Nici Tăriceanu nu a scăpat de criticile lui Mocanu.

„După ce era să fie "încălțat" de statul de drepți, după ce era să fie pus la reparat trilioarde de prejudicii pentru vânzare de gaz ieftin, scăpând ca prin urechile acului, cu mir și voturi ale PSD, Varujan Vosganian se crede iar Scufița Roșie a României. Și s-a gândit să îl dea pe Dragnea pe mâna lupului, adică: "marș, mă, cu OUG – urile tale, că eu sunt șmecher, te-am fraierit să nu îmi ridici imunitatea, acum mergi frumușel la pușcărie! Statul Paralel e fratele nostru!”

Iar Bunicuței – exploatatoare de petrol (aka petroliștii cei săraci) s-a gândit cu căpuțu să îi dea niste merinde copioase: gazele țărișoarei noastre, că le-a pus acolo mămicuța lui, le dă cui promite funcții prezidențiale. Daaa, fratele lui prezidențiabil, Tăriceanu, e numai bun de încoronat "rege al românilor ”penali” dez-gazificați". 
Păi a luptat el Tăriceanu cu Securitatea cu gura, până a vândut tot: țara, parteneri, prieteni, cetățeni. 
Scufița Roșie a rămas doar o poveste… Asta ca să știți”, scrie Mocanu, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img