vineri, 29 martie, 2024

Scandal intr-o unitate de invatamant din Vaslui. Un profesor este acuzat ca isi bate elevi

Distribuie:

Publicat:

Scandal la o scoala din judetul Vaslui unde un profesor de matematica este acuzat ca ii bate pe elevi cu pumnii si picioarele. Cu toate ca este pensionat si are doua dosare penale pentru violenta, dascalul ramane in continuare la catedra

Constantin Loghin este profesor de matematica, dar s-a pensionat in urma cu patru ani. Cu toate acestea el preda in continuare la scoala din localitatea Coroiesti. In urma cu cateva luni un parinte l-a reclamat pentru ca i-ar fi dat o palma fetei lui de 14 ani. Politistii au dechis un dosar penal pe numele dascalului.La scurt timp a urmat o noua reclamtie, de la un alt parinte care a acuzat comportamentul violent al dascalului. Profesorul se apara si sustine ca i-a atentionat usor pe elevi.

In urma reclamatiilor venite de la parinti si elevi, colegii profesorului din comisia de disciplina i-au dat acestuia un avertisment.

Inspectoratul de Politie Vaslui, Inspectoratul Scolar  si Directia pentru Protectia Copilului efectueaza acum anchete in cazul elevilor care sustin ca au fost loviti de un cadru didactic. Profesorul mai este acuzat de primarul comunei Coroiesti si de asistentul social din localitate ca le vorbeste urat elevilor  si ca ii  indeamna pe parinti sa-si bata copiii.

„Sunt plangeri depuse de reprezentantii DGASPC Vaslui. Politistii au in lucru doua dosare penale pe numele cadrului didactic respectiv,  pentru purtare abuziva. Barbatul este acuzat ca ar fi fost lovit cu palma peste cap in timpul orelor de curs, oeleva de 14 ani si un baiat de 12 ani”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Alina Tonica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img