miercuri, 24 aprilie, 2024

Scandal la Antena 1! Nea Marin, umilit de CNA

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea ”Poftiti” a intrat in atentia membrilor CNA, iar cel vizat a fost chiar Nea Marin, omul care gestioneaza situatia in respectiva emisiune si isi pune echipele la treaba. Numai ca stilul lui Nea Marin este, considera membrii CNA, mult prea ”libertin” atunci cand vine vorba despre limbaj. De unde si aparitia unei somatii.

Norina Ionescu, reprezentanta Antena 1, este de parere ca personajul Nea Marin face ”casa buna” cu ”dracuitul”, adica exact ce semnalasera membrii CNA, considerand ca un astfel de limbaj nu ar trebui permanentizat in timpul emisiunii. Totodata, Rasvan Popescu a transmis ca Nea Marin, in ciuda multor sezoane, are doar ”doua poante”.

„Pentru emisiunea „Poftiti”, am mai discutat-o aici, sunt aceleasi aspecte ale personajului Nea Marin, cu dracuitul si cu modul lui mai violent de a-si impulsiona echipele sa munceasca. Dupa cum am vazut si in imagini, face un cuplu, ca sa zic asa, mai degraba cu Liviu Varciu, pentru ca nu l-am vazut impulsionand si alti concurenti. Deci este o chimie intre cei doi”, a declarat Norina Ionescu, reprezentanta Antenei Group, despre Nea Marin, conform paginademedia.ro.

Rasvan Popescu – reprezentantul CNA – i-a transmis Norinei Ionescu ca Nea Marin ar trebuie sa mai inventeze si altceva. „De atatea sezoane, are doar doua poante, ca sa zic asa”, a spus acesta.

Cum se mentine in forma Nea Marin

Toate vedetele care au fost invitate in emisiunea lui Nea Marin recunosc ca e foarte dificil sa tii pasul cu el. Se pare ca pasiunea sa pentru dans si viata sportiva pe care o duce in continuare, combinate cu o alimentatie sanatoasa si o familie frumoasa reprezinta modalitatea prin care Nea Marin reuseste sa le tina piept chiar si celor care au pe jumatate varsta lui.

“Eu in fiecare zi merg cate 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe saptamana am cursuri de dans unde fac miscare cateva ore bune. Imi place foarte mult ca mancarea sa fie naturala, pe cat se poate de la curte. Acum, la filmarile pentru ”Poftiti la Nea Marin” de la Mangalia pot spune ca am mancat numai bio. Totul din curtile oamenilor”, marturisea Nea Marin, in urma cu ceva timp.

Se pare ca si nepotii sai il ajuta sa se mentina in forma, cea mai mare bucurie a lui Nea Marin fiind timpul petrecut cu ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img