vineri, 29 martie, 2024

SCANDALOS! Mihai Tudose ingroapa proiectul autostrazii Iasi- Tg. Mures! Ce autostrazi vrea sa construiasca

Distribuie:

Publicat:

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3 ca Guvernul are in plan construirea de noi tronsoane de autostrazi, el precizand ca este vorba de proiecte in valoare de zece miliarde de euro. In ciuda eforturilor consistente a Iasului, autostrada care ar trebui sa lege estul de vestul tarii, Tg, Mures-Iasi-Ungheni, pare sa nu il intereseze pe premier. 

”Vom scoate Romania din zona in care a fost in ultimii 27 de ani, cu o autostrada de la Ungheni la Iasi, in zona Oituzului pana la Brasov, si de acolo sa se conecteze cu restul, sa putem iesi din tara. Apoi, un drum rapid sau autostrada care sa plece din Suceava spre Focsani, prin Buzau, pana la Bucuresti o parte si cealalta parte spre Constanta”, a declarat Mihai Tudose, potrivit News.ro.

Aceste informatii sunt asteptate de toti iesenii. Lista care cuprinde detalii concrete despre autostrada spre Targu Mures. Documentul este oficial

Premierul a amintit si despre ”o autostrada despre care nu s-a vorbit, care sa plece din Bucuresti – Craiova- Caras Severin- Timisoara”.

”Si la sud de Carpati tot tara nostra este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondiala si ne apucam de treaba. Am vobit si la Bruxelles, o sa vorbim si noi cu domnul presedinte Junker. Este vorba de 10 miliarde de euro. Intre timp, trebuie sa continue si sa incepem efectiv anul asta Brasov- Bucuresti, ca sa fie gata. Asta in domeniul infrastructurii rutiere”, a mai spus premierul.

Seful guvernului le-a trimis si o amenintare ironica sefilor de la autostrazi care incearca sa-i prezinte evolutia lucrarilor de infrastructura in tronsoane:

"Eu nu vorbesc in tronsoane. Le-am spus colegilor mei ca nu sunt sanatosi la cap, o autostrada pleaca dintr-un oras si se duce in alt oras, nu-i autostrada un tronson care pleaca de la kilometrul cutare si ajunge la kilometrul cutare. Am zis ca daca-l prind pe vreunul la o astfel de inagurare, il dau afara."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img