miercuri, 27 martie, 2024

Scandalos! Un profesor din Iasi s-a indragostit de o eleva MOLDOVEANCA! Era in stare de orice, doar sa o bage in dormitor! Acum risca PUSCARIA!

Distribuie:

Publicat:

 Un profesor din Iasi s-a indragostit lulea de una dintre elevele sale si a incercat sa o convinga sa intretina cu el relatii sexuale • Tanara nu a acceptat, iar intr-un final povestea a ajuns pe masa anchetatorilor • Cadrul didactic era cunoscut de elevi ca fiind unul mai aparte si nu au fost prea multi cei care s-au mirat cand au aflat de intentiile sale

Inca un scandal sexual a explodat de curand, dupa ce un pofesor a fost trimis in judecata pentru ca a vrut sa convinga o eleva sa intretina cu el raporturi sexuale. Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani a dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a unui cadru didactic din Pascani, pentru hartuire. Este vorba despre Petrica Anghelus, profesor de sport la Colegiul "Mihail Sadoveanu", acuzat si in trecut de hartuire sexuala.

De data aceasta, a fost acuzat de o eleva internista, din Republica Moldova. Profesorul ar fi sunat-o insistent pe telefonul personal si a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat. Petrica Anghelus nu s-a dat batut si a continuat, promitandu-i haine si bani in schimbul unei relatii extrascolare. Tanara l-a refuzat categoric si a anuntat conducerea scolii.

Va ajunge in fata judecatorilor

Profesorul Anghelus nu a recunoscut nimic din toatre acuzatiile aduse si a dat de inteles ca la mijloc este vorba despre o inscenare. Mai mult decat atat, acesta a fost pus fata in fata cu eleva sa, dar, cu nonsalanta, a spus ca totul este o minciuna. Acum ramane ca judecatorii sa stabileasca daca ceea ce a sesizat eleva este sau nu adevarat.

"In actul de sesizare s-a retinut ca in zilele de 9 martie 2017, ora 20:01, 14 martie 2017, ora 18:26, si 19 martie 2017, ora 17:43, inculpatul, profesor in cadrul unei unitati scolare din municipiul Pascani, a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul sau mobil pe terminalul mobil apartinand persoanei vatamate O. A. in varsta de 18 ani, eleva la o unitate scolara din municipiul Pascani, careia i-a propus sa se intalneasca si sa-i ofere diferite bunuri pentru a intretine cu aceasta relatii sexuale", au aratat magistratii.

Astfel, procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Pascani au dispus trimiterea în judecata în stare de libertate a profesorului în vârsta de 60 de ani pentru savârsirea infractiunii de "hartuire".

Inregistrari explicite

Profesorul a sustinut, imediat dupa scandal, ca nici macar nu o cunoaste pe eleva cu pricina. Cu toate acestea, cateva inregistrari audio demonstreaza contrariul.

"Vorbesc foarte serios, nu fac misto, eu sunt om în toata firea, nu sunt un putoi de asta de 18, 21, 25, 19 ani. Sunt om în toata firea si am vorbit foarte serios. Îmi esti draga si as vrea sa ne vedem, sa mergem undeva, sa îti fac un cadou, un pulovaras, un banut, ca tu îmi esti draga si stiu ca si tie îti place viata", se aude pe inregistrarea in care se spune ca ar fi profesorul Petrica Anghelus.

Imediat dupa scandal profesorul a negat totul in fata jurnalistilor. "A venit eleva cu o înregistrare la mine si de fata cu doamna director am întrebat-o daca noi doi ne-am salutat sau ne-am vazut. Eleva este eleva scolii, nici nu am cunoscut-o pâna în ziua în care a venit la mine, fizic vorbind. Nu este eleva mea, face educatie fizica cu colegul meu, este în clasa 11-a A, este din Republica Moldova", a spus atunci profesorul.  

Elevii profesorului au sustinut ca acesta are uneori un comportament ciudat, vorbeste urat si face glume cu tenta sexuala. Acum ramane de vazut daca va fi pedepsit de lege pentru ceea ce face.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img