joi, 28 martie, 2024

Scandalul intre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani ia amploare. “Sa-l fereasca Dumnezeu“

Distribuie:

Publicat:

Replici dure intre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani, dupa ce Codin s-a luat de operatiile estetice ale Margheritei, spunand ca au uratit-o. Mama artistei a luat foc si dupa cateva mesaje postate pe contul de socializare, interpreta a ajuns la amenintari in cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Eu spun asa, ca Dumnezeu creaza fiecare fiinta in parte, unii mai frumosi, altii mai urati, intelegi?! Iar asta cu operatiile, asta ma deranjeaza pentru ca eu sunt maica-sa si stiu mai bine ce operatii are Margherita. Numai ca Marga e putin mai slabuta, poza aia din reality show-ul ala unde a fost ea in Asia…chiar daca e mai urata, care e problema?! Pentru mine e cea mai frumoasa, conteaza sa fie sanatoasa. Iar despre b*******l asta, asa pot sa il numesc, e un b******u, poti sa scrii declaratia asta, ca asta isi doreste. Stiu ca este un baiat care isi doreste sa aiba like-uri si mesaje. Dornic de publicitate si mi se pare normal, Codin Maticiuc asta, daca nu era promovat de doua-trei femei pe la televizor eu nu stiam cine e. Ma repet, dornic de publicitate are si el o „teleNviziune” din asta online si isi doreste sa aiba like-uri, mesaje, si e normal sa se agate de persoane cunoscute', a fost o parte din declaratia ei pe care a oferit-o pentru Antena Stars.

Viroica de la Clejani a declarat pentru Antena Stars ca fiica ei nu are prea multe operatii estetice si ca este important sa fie sanatoasa.

„Margherita in afara de silicoane si faptul ca si-a facut buzele nu are alte operatii ca nu are nevoie fata mea, e tanara, are 26 de ani. Sa-l fereasca Dumnezeu, cand l-oi prinde la vreo petrecere, ca prima f****a in fata are sa-i fie. Daca comenta unul din asta Neica-Nimeni, ma, il intelegeam, dar asta, asta vrea publicitate ca nu e prost ghindocul asta, l******l pamantului', a spus ea pentru Antena Stars.

„Margherita asta a fost foarte urata, apoi s-a operat si a devenit mai draguta. Apoi s-a operat din nou si acum e mai urata decat la inceput’, a scris Codin Maticiuc, pe retelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img