vineri, 19 aprilie, 2024

Schimbare la TSD BARLAD: Iulia si-a incheiat dansul – FOTO

Distribuie:

Publicat:

A dansat pana la schimbare. Iulia Clisu a fost inlocuita, la sfarsitul saptamanii trecute, din functia de presedinte a organizatiei de tineret a PSD Barlad. Juniorii social-democrati au mers pe „ mana „ unui singur membru care a si castigat alegerile. Este vorba despre Costel Buca cel care va gandi si coordona activitatea acestora.    
     
 „Din fericire pentru mine, cred, colegii au decis sa-mi  dea mie credit total si s-au  alaturat proiectului pe care l-am prezentat, din posturi de vicepresedinti si membri in biroul executiv. In total sint 21 de membri in forul de conducere. Ca si concluzie , am fost singurul candidat pentru pozitia de presedinte al Organizatiei de tineret” ne-a declarat Costel Buca , noul presedinte a TSD Barlad.  La capitolul proiecte, planurile acestuia sunt indraznete . „Dincolo  de continuarea actiunilor consacrate, gen, concursul „ Atentie, se canta! „ ( ajuns la editia 12), „ Campionatul de fotbal pe cartiere” . Mai am in vedere formarea unui grup de lucru prin care stimulez implicarea tinerilor in viata comunitatii. Doresc initierea unor  campanii de informare pentru stimularea tinerilor, elevilor pentru continuarea studiilor , si aici se va incerca  sublinierea importantei pe care o reprezinta investitia in educatia tinerilor.
Din efortul membrilor TSD , vreau sa putem sustine, material,  o data la doua luni o bursa pentru elevi cu situatii materiale precare. Aceasta ar fi componenta educationala. Pentru mine educatia cred ca este esentiala pentru resursa umana ,  si din fericire,  cred ca orasul  si judetul nostru, ofera o resursa umana de calitate” ne-a declarat Buca.   
CINE ESTE COSTEL BUCA?        
 
 Noul presedinte a organizatiei de tineret a PSD Barlad activeaza in sanul partidului de ceva timp. A fost seful de cabinet a deputatei Ana Birchal si este cununat de un membru marcant al acestei formatiuni politice, Dorin Apostu( fost viceprimar si consilier local).  
 
Este absolvent al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-  politice din cadrul universitatii Al.  I . Cuza, Iasi  licentiat si cu master finalizat. Tot in cadrul aceleasi facultati este acum student la facultatea de drept. 
 
Ca si experienta profesionala, a lucrat in mediul privat ca si administrator ( n.r. intr-un restaurant) ,  a activat  ca profesor pentru un an la Colegiul  Agricol „  Marcel Guguianu”  Zorleni, iar de aproximativ 3 ani, isi  desfasoara  activitatea in cadrul DGASPC Vaslui.  Nu numai presedintele a fost schimbat, in mod democratic, ci si alti membri. Astfel noii vicepresedinti sunt: – Roxana Miron Feraru, Cristian Prisecaru, Georgiana Stoica, Andrei Chirvase, Rares Popa, Andra Ambrose, Rares  Marzac , iar secretar  – Teodora  Zaldea. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img