joi, 28 martie, 2024

Schimbare majora! Ce se intampla cu firma care il plateste pe Orban

Distribuie:

Publicat:

Firma mureșeană Revicond Canaltech SRL, cea care-i plăteşte leafa preşedintelui PNL Ludovic Orban şi-a schimbat obiectul de activitate. A trecut de la construcţii la gaze.

Angajatorul liderului principalului partid de opoziție intră, oficial, în afaceri cu petrol și gaze. Mişcarea de business reiese dintr-o notificare făcută la ONRC de către acționarii companiei SC Revicond Canaltech SRL, cu sediul în satul Naza, comuna Sâncraiu de Mureș, de la care Orban primeşte leafă şi unde lucrează în regim part-time În urma acestei decizii, activitatea principală a societății a devenit cea potrivit clasificării CAEN 0620, respectiv “Extracția gazelor naturale”. Obiectul secundar de activitate este  “activități de servicii conexe extracției petrolului brut și a gazelor naturale”.

Potrivit mass media, firma la care Ludovic Orban este angajat cu jumătate de normă, începând din luna decembrie a anului 2017, este controlată de un apropiat al acestuia, Daniel Ioan Boca.

Ulterior recrutării şefului PNL, acţionarii companiei au decis să încheie, în numele și pentru SC Revicond Canaltech SRL, un contract de comodat pentru utilizarea unui spaţiu în suprafaţă de 25 de metri pătraţi, într-o clădire de birouri amplasată pe strada Armoniei, din Sectorul 2 al Capitalei.

Punct de lucru pentru şeful PNL

Scopul declarat, în aceeaşi încheiere, de către firma respectivă pentru preluarea acestui spaţiu este acela că aici şi-a înfiinţat un punct de lucru în care se vor derula, în principal, activităţi proprii de birou. Însă, tot aici, urmează să se presteze şi alte tipuri de activităţi.

Printe acestea, se numără şi o serie de activităţi care pot avea legătură cu domeniile în care a activat, în trecut, Ludovic Orban, pe vremea când a ocupat funcţia de ministru al Transporturilor, în cadrul Cabinetului Tăriceanu. Este vorba despre lucrări de construire a drumurilor şi a autostrăzilor sau despre lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, precum şi despre lucrări de construcţie a podurilor şi a tunelurilor. Însă, pe lista activităţilor pe care SC Revicond Canaltech SRL Mureş urmează a le presta la punctul de lucru din Sectorul 2, se mai regăsesc şi dezvoltarea şi promovarea imobiliară, respectiv lucrările de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, informează dcbusiness.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img