sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „As da din timpul meu pentru ca tu sa ramai”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a scris in urma cu putin timp o scrisoare in care i se adreseaza mamei sale, Ionela Prodan. Fiica Ionelei Prodan i-a scris mamei sale o scrisoare emotionanta. Aceasta doreste sa petreaca cat mai mult timp impreuna.

Dupa ce in presa s-a scris ca Ionela Prodan are probleme grave de sanatate, Anamaria Prodan a facut publica o scrisoare emotionanta.

„Iubirea vietii mele, MAMA. Daca as putea, as opri timpul pentru tine sau ti-as da jumatate din al meu. As opri timpul tau si l-as cupla pe al meu ca sa poti trai, in sfarsit, tot ceea ce nu ai trait la timp, pentru ca ai vrut atat de mult sa strangi pentru noi avere, sa nu ne arate nimeni cu degetul, sa fim cei mai buni, cei mai respectati, cei mai demni, cei mai buni!

As opri timpul tau ca sa nu imbatranesti , sa arati asa de vis cum ai aratat toata viata, sa ramai plina de viata si de cantec. As opri timpul tau ca sa-ti ofer toate momentele pe care le meriti .. toate imbratisarile, toate bucuriile de care ai fost cateodata lipsita, toata dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ti le-am spus atat de mult pe cat doream. As opri timpul tau ca sa te coplesesc cu iubirea mea , sa te alint si sa te rasfat.

Sa te gadil pana te enervezi pe mine si ma alergi in jurul mesei. As opri timpul tau Pt ca imi e dor sa ti cer bani si sa ne certam pt ca fac multe “cheltuieli inutile “cum le numeai tu….

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img