vineri, 29 martie, 2024

Se reincadreaza personal la S.T.P.F. Husi si Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Seria angajarilor in vederea completarii deficitului de personal din politie scoate noi posturi si la Politia de Frontiera.

Astfel,la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Iasi, scoate la concurs 43 de posturi, dintre care doar doua disponibile pentru Husi, unul la Sectorul Husi si unul a Sectorul Berezeni.

Potrivit unui comunicat emis de Politia de Frontiera Romana “Sursa de recrutare pentru concursuri este formata din persoanele care au mai avut calitatea de agent de politie si pot fi reincadrate, in conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2, din Legea 360/2002 – Statutul Politistului, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa incetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea intr-o alta functie publica, pierderea capacitatii temporare de munca sau in urma reorganizarilor institutionale) si care au studii corespunzatoare cerintelor postului, respectiv indeplinesc conditiile legale.”

Deadline-ul pentru prezentarea cererilor este vineri, 8 aprilie, ora 16, la ITPF Iasi.
Toate informatiile necesare se regasesc la sediul ITPF Iasi sau de pe site-ul institutiei – www.itpfiasi.ro, sectiunea Cariera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img