marți, 23 aprilie, 2024

Sebastian Ghita, cu bufnitele la DNA!

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In urma cu cateva minute, deputatul Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA,  a oferit cateva declaratii INCREDIBILE

“Aceasta lupta trece la un alt nivel. Din sursele mele, saptamana asta, la DNA vor fi adusi, pe rand, Victor Ponta, Tariceanu dar si BASESCU! Exista o coalitie impotriva clasei politice actuale. Vor sa ne impiedice sa intram in Parlament. O sa faca loc pentru USR-ul lui Nicusor Dan, dar si a unor tehnocrati. Se urmareste DISTRUGEREA tarii.”

Stire Initiala: Deputatul Sebastian Ghita a mers, astazi, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat din nou in dosarul Tony Blair. De aceasta data, deputatul s-a prezentat cu ”recuzita” in fata procurorilor.

”Sunt bufnitele pe care mi le-a dat cadou doamna Kovesi. Erau doua bufnite lipite si erau semn al prieteniei. Dar de vreme ce lucrurile s-au schimbat si s-au transformat, m-am gandit sa-i aduc bufnitele inapoi. Intr-o zi cand a venit la mine acasa mi-a adus bufnitele astea. Si acum vreau sa i le duc, sa i le dea domnul Portocala inapoi. Nu o sa-i puce bine gestul meu, dar asta simt eu, ca trebuie sa ii dau bufnitele inapoi”, a spus Sebastian Ghita, conform antena3, la sosirea la DNA Ploiesti.

Doi dintre oamenii de baza ai lui Sebastian Ghita sunt audiati astazi de procurorii DNA in dosarul Tony Blair. Este vorba despre Ionut Iordachescu, interpus la firmele controlate de deputat, si despre varul sotiei lui Ghita, si el patron de firme apropiate deputatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img