sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Secretele din telefonul Luizei. Cine a dat zece mesaje familiei adolescentei

Distribuie:

Publicat:

Madalin Dumitru a vorbit la Antena 3, despre misterele din telefonul Luizei Melencu. Se pare ca actiunea de iesire din grupurile de Whatsapp a Luizei Melencu survine din faptul ca acel cont a fost sters.

”Un telefon poate fi localizat facand solicitare catre operatorul de telefonie mobila in baza a ce se numeste cell ID si sector ID, care e acea felia de pizza care porneste de la celula si e acea raza sectoriala. Pana se va implementa sistemul AML operatorul poate sa vada celula la a fost activ ultima data terminalul.

Prima data putem discuta despre iesirea din toate grupurile de Whatsapp. Dupa cum vedem imaginea, a iesi in acelasi minut. Asta se poate realiza doar daca dai stergere la contul acela. Atunci esti informat ca se vor sterge toate informatiile, profilul, o sa fi sters in toate grupurile in care esti activ si se vor sterge toate mesajele.

Mesajele automate pe care le primesc parintii vin in urma faptului ca este deschis terminalul. In reteaua Telekom, daca te suna cineva ti nu esti disponibil, atunci cand dai drumul la telefon, Telekom are aceasta optiune de a anunta pe cel care a sunat ca persoana apelata este acum disponibila. E o optiune pe care o are operatorul Telekom”, a spus Madalin Dumitru, Cyver Smart Defence, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img