vineri, 29 martie, 2024

Secretele frumusetii lui Neti Sandu, “doamna cu zodiile” de la ProTV

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce i-a ajuns la urechi informatia cum ca ar purta peruca, Neti Sandu le raspunde rautaciosilor. Chestionata pe acesta tema, astrologul a marturisit cum reuseste sa aiba o coafura impecabila indiferent de ora sau zi.

„Ma intriga faptul ca inca mai sunt intrebata daca am peruca, nimeni nu crede ca un par poate fi natural atat de lucios si se poate aseza atat de bine”, a declarat Neti Sandu pentru showbizreport.ro.

Astrologul a infirmat zvonurile care spuneau ca ar purta peruca si a adaugat ca secretul sau consta in modul in care isi tunde parul si calitatea samponului folosit pentru curatarea lui.

“Parul meu este „sticlos”, trebuie tuns pe fir drept si pieptanat asa ca sa nu se electrizeze, are marele avantaj ca nu trebuie dat cu fixativ sau ceara, ci doar spalat cu un sampon degresant. Se preteaza cel mai bine la acest gen de coafura. Ma intriga faptul ca inca mai sunt intrebata daca am peruca, nimeni nu crede ca un par poate fi natural atat de lucios si se poate aseza atat de bine”, a marturisit Neti Sandu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img