marți, 23 aprilie, 2024

Secretul lui Kate Middleton pentru un ten impecabil

Distribuie:

Publicat:

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (35 ani), a devenit in ultimii ani un adevarat trendsetter. Hainele pe care le poarta in aparitiile sale publice se vand apoi in doar cateva minute din magazinele online, trucurile ei de frumusete sunt raspandite pe tot Internetul, iar fiecare miscare ii este urmarita, analizata, copiata.

Nu-i de mirare asadar ca atunci cand si noi am aflat de trucul ei de ingrijire pentru ten, am vrut sa vedem exact despre ce e vorba… Ei bine, in ciuda faptului ca are la dispozitie o mica armata de oameni care sa ii pregateasca fiecare aparitie, se pare ca frumoasa Kate a ramas fidela unor trucuri de beauty din vremea in care era o tanara ca oricare alta, iar viata la Buckingham nu era pentru ea decat un vis, in cel mai bun caz.

Trucul pentru ten impecabil, recomandat de Kate Middleton

Recent a iesit la iveala faptul ca ducesa de Cambridge isi curata fata in fiecare zi cu o carpa imbibata in apa calduta. Se pare ca frumoasa Kate prefera produsele de demachiere sub forma de spuma sau de gel, pe care le maseaza delicat pe piele, dupa care isi curata temeinic tenul cu o carpa bine imbibata in apa calduta.

Trucul ei de frumusete este ancorat in vremurile de mult apuse, cand bunicile noastre nu aveau la dispozitie dischete demachiante sau tot felul de alte accesorii de beauty, nici macar bureti de baie, si se foloseau de carpe imbibate in apa calduta pentru a-si curata tenul si pielea.

Mai mult decat atat, se pare ca o serie de specialisti in frumusete au declarat public ca metoda lui Kate este una cat se poate de sanatoasa pentru ca, spre diferenta de dischetele demachiante, care nu curata intotdeauna atat de bine machiajul, o carpa umeda, calduta, nu numai ca poate sterge orice tip de machiaj, dar actioneaza si ca un exfoliant delicat asupra pielii, iar daca demachierea este facuta cu miscari circulare, un astfel de procedeu poate stimula circulatia sangelui si poate ajuta pielea sa-si recapete stralucirea naturala.

Cu siguranta ca vom incerca si noi trucul ei cel putin o data, pentru a ne convinge daca merita sau nu sa-l includem in rutina noastra zilnica de beauty.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img