joi, 18 aprilie, 2024

Sedinta supersonica la CL Husi

Distribuie:

Publicat:

Se “inmultesc” sedintele ordinare, extraordinare si fulgeratoare la Primaria Husi.

Zece minute a durat sedinta consilierilor locali huseni de ieri, in cadrul careia acestia au dat unda verde la patru proiecte.

Astfel, a fost aprobata documentatia  tehnico-economica pentru investitia “Realizarea retelei de canalizare menajera pentru strada Gheorghe Bucur“, o investitie de 189.168.82 lei din bugetul propriu al primariei iar lucrarile vor fi efectuate de Aquavas SA Vaslui.

Au mai votat si “proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului local cu suma de 364.4 mii de lei, banii de subventii primiti de la bugetele consiliilor judetene pentru ajutoare in situatii de extrema dificultate si venituri proprii buget local”.

54.548.86 mii de lei este suma bugetului anual pe 2016 pe venituri si 54.684.57 de mii pentru cheltuieli.

Ultimul proiect de hotarare care a primit unda verde  a vizat “rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 al institutiilor publice finantate integral sau partial din venituri proprii,etapa aprilie 2016”. S-au stabilit venituri in suma de aproape 30 de milioane de lei si cheltuieli de 30,3 milioane de lei. Conform aceluiasi proiect, excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar pe anul 2015 se va folosi pentru finantarea sectiunii de functionare si a celei de dezvoltare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img