sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Senatorul Dan Marian este TERMINAT. Primarii PDL-isti au inceput sa il paraseasca

Distribuie:

Publicat:

S-a rupt lantul de iubire dintre senatorul Dan Mihai Marian si primarul comunei Dranceni, judetul Vaslui. Prietenia si relatia politica pe care o aveau cei doi s-a rupt definitiv. Gelu Pecheanu, dupa indelungi tratative cu presedintele CJ VASLUI, a batut palma cu seful PSD Vaslui, in speta, Dumitru Buzatu.

Edilul Gelu Pecheanu are 52 de ani si este foarte hotarat sa treaca in barca celor de la PSD pe data de 13 mai. Conform unor apropiati, trecerea primarului in grupul PSD este o doleanta mai veche a mamei edilului, fratii si surorile primarului fiind pesedisti convinsi.

Despartirea dintre Pecheanu si Marian vine in contextul in care seful PSD VASLUI i-a promis edilului comunei Dranceni ca va face tot posibilul ca acesta sa primeasca bani pentru renovarea “Bailor de la Ghermanesti”, considerate de edilul vasluian ca fiind o mana de aur neexploatata. Pe cand clica senatorului vasluian Dan Marian a stiut doar sa ii bage bete in roate primarului Pecheanu, dorind de la edilul vasluian doar capitalul politic in alegerile electorale.

Un alt lucru important de stiut este faptul ca vineri, 12 februarie, Dumitru Buzatu a venit la Primaria Dranceni, unde s-a discutat cu usile inchise  pret de patru ore. In urma negocierilor, primarul Pecheanu Gelu a decis sa colaboreze in totalitate cu seful CJ Vaslui; acesta va candida la alegerile locale din 2016, pe listele PSD. Conform surselor noastre, edilul Pecheanu  s-a consultat cu intreaga sa echipa de consilieri locali care au fost de acord ca spre binele comunei, sa colaboreze in totalitate cu Partidul Social Democrat. Adeziunea primarului Pecheanu nu a fost semnata inca, urmand ca aceasta sa fie facuta in luna mai.

O sursa  a cotidianului bzv.ro confirma  faptul ca primarul fost pedelist, care nu a semnat adeziunea cu PNL, doarme in ultima perioada cu TREI TRANDAFIRI SUB PERNA, lucrul acesta demonstrand faptul ca edilul se simte minunat in noua clica de la PSD.

Vestile proaste pentru senatorul husean Dan Marian nu se opresc aici. Potrivit surselor bzv.ro, in perioada  urmatoare, alti primari pedelisti din zonele Stanilesti, Tatarani si Arsura, vor migra catre PSD. Astfel senatorul  va ramane izolat si fara vreo sansa de a mai prinde un mandat de parlamentar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img