joi, 25 aprilie, 2024

Sfaturi pentru FESTIVAL. Ce trebuie sa stii pentru a avea o experienta de neuitat

Distribuie:

Publicat:

Principalul punct de atractie al verii…evenimente de acest tip fac deliciul consumatorului de muzica si cum din ce in ce mai multi romani aleg sa-si petreaca vara la un festival european sau local, ne-am gandit ca ar fi cazul sa punem la punct si un mic ghid al consumatorului.

10. Protectie solara- Daca vorbim despre scenariul in care ne trezim cu festival direct pe asfalt atunci o crema este obligatorie. Recomandata in special celor care nu vor sa se prajeasca de la prima si pana la ultima formatie. De obicei nu ne dam seama la ce risc ne expunem in astfel de situatii, o protectie solara ne poate salva de la numeroase situatii neplacute.

9. Fara mici si gratar- Da, mananca usor. Fara gratar, fara fast-food, fara bani aruncati degeaba. Mancarea la festival este oricum prea scumpa si uneori prost preparata iar asta inseamna ca nu-ti va pica prea bine la stomac. Si nimeni nu vrea sa rateze trupa preferata pentru un drum la toaleta mobila…exista alternative: fructe si legume, in special morcovi, mere sau cereale.

8. Tine minte unde parchezi- Da, tine minte unde iti lasi masina, nu pleca inainte de a memora un punct de reper, scrie locul pe telefon. Nu e nimic mai enervant decat sa petreci o ora in plus in cautarea masinii. Mai ales dupa ce te-ai chinuit o ora sa gasesti loc de parcare.

7. Program- Daca mergi la un festival de trei zile cu sase scene atunci este necesar un program bine stabilit. Ai grija sa nu ratezi trupele preferate pentru ca ai uitat sa verifici orarul. Profita de fiecare minut pe care-l petreci la festival.

6. Ai grija cat bei- Una din marile probleme…nu vrei sa lesini chiar inainte de headliner. Nici Roma nu a fost construita intr-o zi si probabil ai timp suficient pentru a savura din licorile bahice. Sugeram sa astepti pana la apus pentru a pune mana pe sticla. 

5. Siguranta- Ai grija sa nu mergi singur. Nu se stie niciodata cand ramai fara baterie la telefon si nu ai cum sa dai de prietenii tai. 

4. Ai grija ce porti in picioare- Fara slapi, fara bocanci! Adidasi….pregateste-te sa nu-i mai ai dupa festival. Cel putin vei fi protejat de ciment, noroi sau moshpit.

3. Palarie si ochelari de soare- Din nou, protectie. Par lucruri banale insa corpul e foarte sensibil cand vine vorba de expunere indelungata la soare. Ochelarii sunt un necesar!

2. Nu uita ghiozdanul- Un ghiozdan sau o geanta cu un lant pentru portofel sunt intoteauna binevenite. Ai grija sa pui separat bani in caz de urgenta si o pelerina de ploaie. Sunt lucruri mici ce pot imbunatati experienta unui festival.

1. Bea apa- Cel mai important lucru! Bea multa apa! Tot timpul! Hidratarea este un lucru vital.

Pentru a va usura pregatirile pentru festival, am atasat mai multe tinute si look-uri inspirationale. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img