vineri, 29 martie, 2024

Simona HALEP criticata de colegele din circuit: Cate tablouri are de gand sa mai strice?

Distribuie:

Publicat:

Jucatoarea Sarra Errani, locul 20 WTA, a criticat decizia unor sportive de a se retrage inainte de a lua startul la unele turnee, facand un comentariu acid pe contul ei de Twitter, pe care site-ul sportevai.it l-a legat de anuntul Simonei Halep ca nu va participa la Brisbane.scrie mediafax.ro

Cate tablouri are de gand sa mai strice? Ca sa stiu”, a declarat jucatoarea in varsta de 28 de ani, pe Twitter, “referindu-se mai mult la Halep”, potrivit sportevai.it.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, si Maria Sarapova, locul 4 WTA, cap de serie numarul 3, au declarat forfait din motive medicale cu putin timp inainte de a debuta la Brisbane International, turneu de categorie Premier, programat cu doua saptamani inainte de Australian Open.

 “Este a treia oara cand Simona Halep ia o astfel de decizie: a declarat forfait la Roma dupa victoria din primul meci cu Madison Keys si si-a facut de asemenea bagajele la ‘s-Hertogenbosch, abandonand in turul 2. De fiecare data inaintea unui turneu important, pentru ca apoi sa joace finala la Roland Garros si in semifinalele la Wimbledon. Ramane ca adversarele ei, dar si organizatorii de turnee si WTA sa decida daca acestea nu sunt altceva decat coincidente”, a notat atunci L’Equipe, facand referire la faptul ca pentru Halep urma din nou o competitie foarte importanta, Turneul Campioanelor de la Singapore.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img