vineri, 29 martie, 2024

Sinucidere in zona Piata Marasti din Cluj. Un tanar de 18 ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 11. FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de doar 18 ani si-a pierdut viata intr-un mod violent, cazand de la etajul 11 al unui bloc din cartierul clujean Marasti, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere.

Din primele informatii reiese faptul ca inceindetul a avut loc in jurul orei 15:30, tanarul aterizand intr-o parcare a unui bloc din fata Pietei Marasti.

La fata locului au intervenit imediat echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Cluj-Napoca, dar si o ambulanta si politistii.

Potrivit martorilor, citati de Someseanul,  tanarul s-ar fi aruncat in gol de la etajul 11 al unui bloc. Vecinii spun ca acesta locuia in blocul respectiv, intr-un apartament, impreuna cu tatal acestuia si mama lui vitrega.

Ajunsi la fata locului, medicii au demarat imediat manevrele de resuscitare asupra tanarului.

”Am fost solicitati pentru a acorda asistenta medicala unei persoane care a cazut de la etaj in cartierul Marasti. Timp de o ora si ceva echipajul SMURD care a ajuns la fata locului a efectuat manevre de resuscitare, insa acestea au fost fara succes si astfel, dupa o ora de eforturi, s-a declarat decesul victimei”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj pentru sursa citata.

Potrivit acestuia, tanarul care s-a aruncat de la etaj avea aproximativ 18 ani.Deocamdata nu se cunoscu motivele pentru care tanarul a recurs la acest gest fatal si nici circumstantele in care s-a petrecut tragedia. Politistii clujeni desfasoare cercetari in acest sens, pentru elucidarea intregului caz.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img