vineri, 26 aprilie, 2024

SJA VASLUI: ”Integritatea in functia publica” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 15 octombrie, la sala Mare a Consiliului Judetean Vaslui, a avut loc seminarul ”Integritatea in functia publica”.

 Evenimentul, organizat de Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului-judetul Vaslui, a adunat reprezentantii structurilor teritoriale MAI, reprezentantii serviciilor deconcentrate si salariati ai Institutiei Prefectului.

Comisarul de politie Cosmin Stangacianu, seful SJA Vaslui, a prezentat principalele activitati de prevenire a coruptiei desfasurate de DGA in judet.

 De asemenea, comisarul sef de politie Dan Moldoveanu, de la Serviciul Prevenire DGA, a prezentat un material cu privire la colaborarea institutiei cu organizatiile neguvernamentale si alte institutii in domeniul proiectelor educative, dar si care este rolul managerului in prevenirea coruptiei.

La intalnire a mai fost prezent Andrei Chiochiu, inspector de integritate in cadrul Agentiei Nationale pentru Integritate (ANI), care a vorbit despre conflictul de interese si incompatibilitati. Totodata s-a discutat si despre modul de completare a declaratiilor de avere si de interese, unde au fost intampinate o serie de probleme in completarea lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img