vineri, 26 aprilie, 2024

Socant! Accident teribil! Un medic cunoscut a fost la un pas de moarte! Masina in care se afla s-a facut praf aproape de miezul noptii!

Distribuie:

Publicat:

Accident cumplit in care a fost implicat un celebru medic din Iasi • SUV-ul doctorului a fost facut praf, iar el ca printr-o minune a scapat cu viata • Acum medicul se afla pe patul de spital si este ingrijit de care colegi • Politia a deschis un dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt

Un medic foarte cunoscut din Iasi a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1:30, doctorul Costica Panzaru, aflat la volanul unui autoturism marca Mazda, a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila. 

Accidentul s-a petrecut pe raza localitatii Costesti, la cativa kilometri de Pascani, acolo unde doctorul Panzaru isi desfasoara activitatea fiind managerul spitalului. 

Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunta ca in urma accidentului o persoana are nevoie de ingrijiri medicale. Un echipaj cu medic a ajuns la fata locului, iar dupa ce i s-au acordat primele ingrijiri, Costica Panzaru a fost transportat la spital. Intre timp politistii au deschis o ancheta. Din cate se pare doctorul nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum. 

“In urma unei sesizari facute la ora 1:30, politistii s-au deplasat pe raza localitatii Costesti unde a avut loc accidentul. Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba a pierdut controlul volanului. Doar soferul a fost ranit. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua”, a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

A scapat ca prin urechile acului

Doctorul Costica Panzaru, managerul Spitalului din Pascani, a avut mare noroc. Masina sa a fost distrusa aproape in totalitate, insa sitemele de siguranta au functionat. Asta i-a salvat cel mai probabil viata. Acum el este ingrijit chiar de catre colegii sai, la Spitalul din Pascani. 

Costica Panzaru este medic ginecolog si este unul dintre cei mai apreciati medici ai Iasului. De mai bine de 14 ani conduce unitatea medicala, fiind invidiat de multi colegi pentru profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul timpului. 

Din cate se pare, Costica Panzaru nu a vrut sa fie transferat la unul dintre spitalele de pe raza municipiului Iasi, preferand sa fie tratat in spitalul pe care il conduce. In urma impactului a suferit mai multe contuzii, avand cateva fisuri la coaste si o ruptura de splina. Medicul va mai ramane cateva zile sub atenta supraveghere a colegilor sai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img