joi, 25 aprilie, 2024

Sophia Outlet – solutii personalizate pentru locuinta ta 

Distribuie:

Publicat:

Ai nevoie de o schimbare? Ce-ar fi sa incepi cu locuinta!? Stim exact locul in care vei gasi inspiratie pentru a-ti crea un ambient modern si primitor. Te invitam la Sophia Outlet, magazinul dedicat frumusetii locuintei situat la etajul 1 din Iulius Mall. Cu o experienta de 14 ani in domeniul decoratiunilor interioare, brandul iti ofera solutii ideale de design pentru orice spatiu, indiferent daca te gandesti sa dai personalitate caminului sau ai nevoie de un alt ambient pentru birou. Vei fi surprins cu propuneri care se potrivesc exact personalitatii tale, create de artisti priceputi si care impresioneaza prin liniile, formele, modelele si tesaturile fine si sofisticate. 

Iti doresti mai multa lumina sau poate un strop de culoare? Sophia Outlet iti vine in intampinare cu o gama completa de perdele si draperii „ready-made” sau la comanda, in peste 800 de modele diferite de tesaturi, dar si piese de mobilier originale. Fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat sunt sugestiile magazinului Sophia pentru un decor reusit al locuintei. 

Si inca nu ti-am spus vestile bune! Pana pe 20 iulie, clientii pasionati de amenajarile interioare vor gasi promotii de pana la 70% la o selectie de articole si vor beneficia de manopera gratuita. 

Sophia Outlet respecta cele mai inalte standarde in domeniu, reunind atat produse textile destinate decorarii diverselor spatii, cat si piese de mobilier sau accesorii decorative. Pentru a raspunde tuturor preferintelor clientilor, magazinul ofera consultanta gratuita la domiciliu, cu designeri specializati, existand si posibilitatea personalizarii fiecarui produs prin broderie, design sau culoare. Avand in spate o echipa creativa, cu maini dibace si ochi de artisti, Sophia inseamna curajul de-a da frau liber imaginatiei. Incaperile decorate de Sophia Outlet creeaza sentimentul ca totul in jur si-a gasit armonia, clientii putand opta pentru mobilierul potrivit stilului preferat: Shabby Chic, Country Classic, Epoque si altele.

Inca mai ai proiecte indraznete pentru decorarea locuintei tale? Te asteptam la Sophia Outlet in Iulius Mall sa gasesti inspiratie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img