joi, 25 aprilie, 2024

Sora Elenei Gheorghe naste azi: „A sosit ziua cea mare!”

Distribuie:

Publicat:

Elena Gheorghe trece prin emotii mari! Marti (21 august), sora ei, Ana Pirvulescu, urmeaza sa nasca. Desi zilele trecute spunea ca mai este cel putin o saptamana pana la termen, iata ca fetita s-a grabit sa vina pe lume.

Ana Pirvulescu, sora Elenei Gheorghe, va deveni mama pentru a doua oara. Ea urmeaza sa nasca o fetita. Elena Gheorghe a publicat o imagine si un mesaj emotionant, pe contul ei de Instagram.

„A sosit ziua cea mare…vine printesa. Tremuram amandoua de emotie de parca n-am fi trecut prin experienta asta niciodata, dar de fiecare data e atat de diferit si de intens. Multumim din sufler pentru gandurile voastre curate. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti. Nastere usoara, iubita mea surioara!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Recent, Ana Pirvulescu a scris si ea un mesaj emotionant. Ea a laudat-o pe celebra ei sora, spunand ca a fost alaturi de ea in tot acest timp. Elena Gheorghe e mai „panicoasa” si nu o scapa din ochi pe sora ei.

 „Cine nu are o sora, sa-si roage parintii sa o faca. In ultima perioada de sarcina am fost super rasfatata si nu m-a slabit nicio clipa din ochi! Astazi am fost impreuna la consult si am aflat ca pitica va veni putin mai devreme. Ce bine ca o sa mai fiu tinuta intr-un bol de sticla inca vreo cateva zile de matusica cea „panicoasa” care nu-si lasa sora sa-si plimbe nici macar geanta. Asa e ea dintotdeauna, mereu grijulie si protectoare cu sora mai mica. Asa cum sper sa fie si Lucas cu viitoare surioara!”, a scris Ana Pirvulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img