joi, 28 martie, 2024

Sotia lui Andrei Duban, in tandreturi cu fotbalistul Mihai Onicas

Distribuie:

Publicat:

Reality show-ul Survivor România a fost presărat cu numeroase lucruri, care mai de care mai inedite: certuri, accidentări, dar și situați în care concurenții s-au apropiat…periculos!

Ediția de sâmbătă a show-ului Survivor România a adus în prim plan o scenă cel puțin interesantă. Gabriela Duban, nimeni alta decât soția lui Andrei Duban și fotbalistul Mihai Onicaș au fost protagoniștii unor scene…interzise! Cei doi au făcut ecipă la o probă destul de dificilă, iar după ce au ieșit învingători și au adus un punct echipei Faimoșilor, au sărbătorit fix așa cum au simțit.

Mai exact, Gabriela Duban nu a ezitat să-l îmbrățișeze puternic pe fostul mijlocaș al Stelei și chiar s-a așezat pe piciorul lui. Toate acestea, în văzul colegilor de echipă, dar și în văzul rivalilor din echipa Războinicilor.

Cu siguranță motivul gesturilor tandre dintre cei doi este faptul că s-au bucurat extrem de mult pentru punctul pe care l-au adus echipei lor, ținând cont de faptul că nu se aflau în cea mai bună situație.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img