joi, 18 aprilie, 2024

Spitalul Husi nu are autorizatie ISU. Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Spitalul din Husi nu este autorizat ISU din cauza lucrarilor de reabilitare de proasta calitate. „Spitalul de la Husi, finalizat in anul 2010 nu are licenta nici la aceasta data. Nu are aviz din partea ISU si nici nu va primi, daca nu modifica unele lucruri la constructie. Nu exista siguranta unei evacuari in siguranta in caz de incendiu. Cand s-a facut reconsolidarea tronsonului de primiri urgente s-au facut niste mansonari ale stalpilor de rezistenta si spatiile au devenit mai mici”, spun cadrele medicale.

Atat cadrele medicale, cat si pacientii spitalului husean sunt in pericol, in cazul producerii unui incendiu in unitatea sanitara. „Nu sunt indeplinite conditiile tehnice pentru eliberarea autorizatiei de securitate la incendiu pentru constructia spitalului, in conformitate cu actele normative care reglementeaza activitatea de avizare – autorizare pe linia securitatii la incendiu.

Spitalul a obtinut o autorizatie pentru instalatia de detectie si semnalizare la incendiu”, se arata intr-un raport al ISU Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img