vineri, 19 aprilie, 2024

Spitalul Husi ramane fara medic neurolog timp de doua saptamani

Distribuie:

Publicat:

Singurul medic neurolog existent in Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, medicul primar Liliana Balan a intrat in concediu pentru urmatoarele doua saptamani.

In perioada 10 – 24 august, la Spitalul Husi nu se vor putea oferi servicii medicale suferinzilor de afectiuni neurologice. Nici asistenta medicala de urgenta nu va putea raspunde acestor solicitari, Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui primind notificarea de la conducerea unitatii sanitare din Husi, referitor la absenta medicului Liliana Balan. Astfel, pacientii vor fi transportati direct la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui.

Situatia este extrem de delicata si prin prisma faptului ca adresabilitatea este foarte ridicata pe aceasta disciplina. Si nici nu se intrevad sanse ca problema sa fie rezolvata mult prea curand pentru simplul motiv ca medicii nu se ingramadesc sa profeseze la spitalul din Husi. Asta cu atat mai mult ca lipseste cu desavarsire un computer-tomograf, esential in diagnosticarea afectiunilor neurologice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img