joi, 18 aprilie, 2024

Sporting Juniorul Vaslui a castigat derby-ul cu LPS Piatra Neamt

Distribuie:

Publicat:

Sporting Juniorul Vaslui a dat lovitura in seria zonala a Campionatului National de fotbal, Under 17, impunandu-se in derby-ul cu LPS Piatra Neamt, gratie reusitei lui Marian Ciubotaru.
Partida a fost dominata in mare parte de pustii pregatiti de Cornel Cracea, care au oferit un spectacol fotbalistic de calitate, cu ocazii mari de gol. Nici adversarii nu s-au lasat mai prejos, iar Ionut Ailenei a fost nevoit, in cateva randuri, sa se intrebuinteze serios, salvandu-si echipa de la gol.
Tensiunea din teren a fost transmisa si antrenorului de la Piatra Neamt, care a vociferat tot timpul, fiind cu greu stapanit de arbitrul partidei. El a vorbit urat atat cu proprii elevi, cat si cu staff-ul tehnic al vasluienilor.
Golul a venit dintr-o lovitura de la coltul terenului, reusita ce ii aduce Vasluiului trei puncte importante. Gratie acestui rezultat, Sporting Juniorul se distanteaza de locul secund la cinci puncte, urmand ca etapa urmatoare sa intalneasca in deplasare, LPS Bacau, ocupanta penultimului loc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img