sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sporting Juniorul Vaslui a oferit unul dintre cele mai frumoase jocuri din Liga Elitelor-U17

Distribuie:

Publicat:

Spectatorii prezenti sambata dupa amiaza pe stadionul Municipal nu au avut ce regreta, Sporting Juniorul Vaslui oferind un spectacol de calitate in fata Concordiei Chiajna, meci contand pentru etapa a doua din Liga Elitelor-U17.

Fotbalistii pregatiti de Cornel Cracea au oferit una dintre cele mai bune reprize in fata unei echipe cu traditie in fotbalul juvenil de inalt nivel.

Vasluienii nu i-a dat voie adversarei sa respire prea mult, trezindu-se in primele 20 de minute al meciului condusa la o diferenta de trei goluri, autori fiind Eduard Grigore, Alex Codreanu si Iustin Oblesniuc.

Insa omul meciului a fost Marian Ciobotaru. Micutul fotbalist al Vasluiului este autorul unei duble. Cel de-al doilea gol a fost marcat cu capul din centrarea lui Octav Cracea. Marian s-a inaltat peste fundasul Chiajnei, trimitand in vinclul portii, pentru 5-0.

In debutul partii a doua, Denis Andrei a marcat, la cateva secunde de la reluare, pentru 6-0, dupa care Sporting Juniorul a mai redus motoarele, tehnicianul aducand pe banca o parte dintre titulari, pentru a se odihni, fiindca etapa urmatoare, duminica, 29 octombrie, formatia vasluiana va intalni una dintre candidatele la titlu, Dinamo Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img