joi, 18 aprilie, 2024

Steaua a pregatit strategia de transferuri pentru iarna

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a dezvaluit care va fi strategia de transferuri a Stelei pentru aceasta iarna, mai ales ca majoritatea jucatorilor cumparati in vara nu au confirmat. Singurii care au fost pe placul oficialilor au fost Kharja si Hamroun. “Eu, acum in iarna, cumpar 20 de jucatori si aleg trei dintre ei. Nu mai fac eu greseala cu strainii. Iau 20 de romani. I-am vazut eu, sunt”, a comentat patronul “ros-albastrilor”.

Miercuri, ros-albastrii au facut primele mutari pe piata transferurilor. Campioana s-a inteles cu 3 jucatori de la Ceahlaul – Doru Popadiuc, Catalin Stefanescu si Sebastian Chitosca, acestia urmand sa parafeze contractele dupa ce vor efectua vizita medicala, vineri. Steaua nu se va opri insa aici, iar campania de achizitii va continua in forta. Asa cum a promis, finantatorul ros-albastrilor va mai aduce jucatori romani in aceasta iarna. De asemenea, campioana s-ar putea desparti in pauza competitionala de 3 dintre fotbalistii care nu au dat randament si au salarii mari.

Dupa cele 3 achizitii de miercuri, gruparea antrenata de Mirel Radoi va incepe tratativele cu alte echipe din Liga 1 pentru achizitii. Pandurii, de la care Steaua a transferat mai multi jucatori in ultimii ani, are din nou fotbalisti care sunt in atentia ros-albastrilor: Momcilovic si Hora sunt doriti de Gigi Becali, primul fiind si singurul strain aflat pe lista latifundiarului.

Conform Digisport, Mirel Radoi mai este interesat de Belu (ACS Poli) si Mateiu (CS U Craiova). In plus, ros-albastrii par sa fi revenit la o pista mai veche, care sa le rezolve marea problema, ofensiva: Denis Alibec este din nou in carti pentru un transfer la Steaua, iar problemele financiare intampinate de Astra ar putea face ca mutarea sa se perfecteze in aceasta iarna. In atac, pentru ros-albastri mai exista si varianta Ciprian Marica, insa acesta nu doreste sa revina in acest moment in Liga 1.

Conducerea campioanei a mai pus ochii si pe un tanar de perspectiva. Este vorba Antonio Sefer, un produs al Centrului de Copii si Juniori de la Otelul Galati. Acesta evolueaza pe postul de mijlocas si, desi are doar 15 ani, a debutat deja pentru Otelul in liga a doua, bifand doua prezente in echipa moldovenilor.

Jucatorii mentionati mai sus sunt primii pentru care Steaua va incepe negocierile. Pana in pauza de iarna, Gigi Becali si Mirel Radoi au timp suficient pentru a decide pe ce posturi mai are campioana nevoie de intariri, pentru a tinti un nou titlul si calificarea in grupele UEFA Champions League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img