vineri, 29 martie, 2024

Steaua a transferat inca un jucator

Distribuie:

Publicat:

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca s-a inteles cu CSU Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan (19 ani).

Becali a declarat ca va plati doua milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, procent ce poate fi insa rascumparat de Steaua cu 700.000 de euro.

“Ne-am inteles si la salariu, nu cred ca va mai interveni ceva care sa strice afacerea. Am vorbit si cu tatal baiatului. Am negociat personal cu Mihai Rotaru, am batut totul in cuie. Doua milioane de euro plus un procent de 20% sau 700.000. Imi aleg. Ori dau 700.000, ori dau 20%”, a declarat Gigi Becali.

Andrei Ivan s-a transferat la CS Universitatea Craiova la inceputul sezonului 2014-2015, fiind format de clubul Sporting Pitesti. Ivan a strans 47 de meciuri la Craiova si a marcat 6 goluri.

Steaua a transferat noua jucatori in aceasta pauza competitionala – Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Tha’er Bawab, Ciprian Marica, Marko Momcilovic, Sebastian Chitosca, Doru Popadiuc, Catalin Stefanescu, iar Paul Pirvulescu a revenit, dupa ce in prima parte a sezonului a fost imprumutat la FC Voluntari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img