joi, 28 martie, 2024

Steaua Bucuresti- Astra Giurgiu, scor 1-0

Distribuie:

Publicat:

Steaua Bucuresti a castigat marele derbi cu Astra Giurgiu, scor 1-0, in etapa cu numarul 7 din Liga 1, in sezonul competitional 2016/2017.

Unica reusita a Stelei a venit in minutul 45, din lovitura libera batuta de Fernando Boldrin.

Golul Stelei a venit pe final de prim mitan, cand Boldrin a reluat in plasa din lovitura libera, o lovitura libera pe care brazilianul nu avea intentia initial sa o trimita direct spre poarta, dar sutul sau centrare nu a fost atins de nimeni in careu si Lung a fost pacalit.

Partida a fost una plina de nervi cu multe cartonase galbene, mai ales in tabara Astrei, vadit frustrata de posesia Stelei si de dominarea acesteia in multe momente la mijlocul terenului.

Steaua a avut ocazii bune de gol, mai ales in partea secunda, cand Adi Popa si Boldrin au semnat sansele fostei campioane la poarta lui Lung.

Meciul s-a terminat cu multi nervi, dupa ce Morais a fost eliminat in minutul 89, iar Sapunaru apoi a aprins un conflict cu toata banca tehnica a Stelei.

S-au schimbat cuvinte grele, au fost invective, imbranceli, iar la final Mihai Stoica si un alt oficial de la Astra au fost trimisi in tribune.

Budescu a avut ultima mare ocazie la o lovitura libera in prelungiri, dar apoi totul s-a terminat, 1-0 la limita pentru Steaua, care se duce la 12 puncte distanta de Astra.

Stelistii au acum 17 puncte, cu 4 mai multe ca FC Botosani si CSU Craiova.

Luni, Dinamo poate veni din nou la 2 puncte in spate, daca va invinge la ASA Targu Mures.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img